Tervetuloa PeltsuMultsun Sporttileirille!

Liikuntaseura MILO rantautuu tulevana kesänä myös Tampereelle kesäleirin merkeissä. Iloa ja riemua on tarjolla, kun leiriläiset pääsevät nauttimaan perinteisistä sekä uusista leikeistä ja peleistä kannustavien ja heittäytyväisten ohjaajien kanssa. Mikä voisi olla parempi tapa viettää lämmintä kesäpäivää, kun yhdessä tehden ja onnistuen. Leiri järjestetään Peltolammin koulun ja rannan maastoissa ja ohjelma on suunnattu 2014-2010 vuosina syntyneille lapsille. Tervetuloa viettämään superhauskaa kesää meidän kanssamme!

Kenelle?

2014-2010 vuosina syntyneille lapsille

Missä?

Peltolammin koulun ja rannan maastossa

Milloin?

19.-22.6.2023

Kello 9.00-12.30

Hinta

80,00€/leiriläinen

Sisaralennus -10€/leirin hinta/sisarus

Leiri hintaan sisältyy leirille osallistuminen sekä tapaturmavakuutus, joka on voimassa seuran varsinaisella leiriajalla sekä siihen välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Leirimaksu suoritetaan viimeistään 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ohjeet maksuun tulevat sähköpostilla. Peruutukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua (myöhemmin lääkärintodistuksella), muutoin leirihinnasta laskutetaan 50 %.   

Huom. Leiripäivään sisältyy lyhyt evästauko. Eväät ovat omakustanteiset.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu leirille alla olevan lomakkeen kautta. Leirin toteutuminen vaatii vähintään 10 osallistujaa ja ryhmän maksimikoko on 30. Lisätietoja leireistä voi kysellä sähköpostitse liikuntaseuramilo@gmail.com tai puhelimitse 040-5801544 Leevi Perkiö.


Ilmoita lapsesi mukaan nauttimaan liikunnan ilosta alla olevasta lomakkeesta! Huom. Lomakkeen lähetyksen jälkeen selain ilmoittaa tietojen onnistuneesta lähetyksestä. Sähköpostiin ei tule erillistä vahvistusviestiä.