Toimintamme Kouvolassa


Iloa liikkumiseen -päiväleirit

MILO:n järjestää jälleen tulevana kesänä 2023 Iloa liikkumiseen -kesäleirit Inkeroisissa, Myllykoskella, Sippolassa sekä Jaalassa. Ilon ja riemun kiljahduksia ei säästellä tänäkään vuonna, kun jokainen osallistuja pääsee taatusti kokemaan onnistumisen kokemuksia uusien ja tuttujen pelien sekä leikkien merkeissä. Lisäksi tiimitaitoja päästään testailemaan viimeisen päivän leikkimielisissä olympialaisissa. Tervetuloa viettämään ikimuistoista kesää meidän kanssamme!

Iloa liikkumiseen -yöleiri Ankkapurhan Kulttuuripuistossa 28.-30.7

Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä Iloa liikkumiseen -yöleiri yhteistyössä Anjalan Nuorisokeskuksen kanssa. Leiri on suunnattu 2014-2009 vuonna syntyneille lapsille. Leirillä pääsemme nauttimaan Ankkapurhan upeista puitteista sekä aktiviteeteistä. Luomme leirikokonaisuuden, jossa kaikki otetaan huomioon ja jokainen saa loistaa omana itsenään. Leirillä pääsemme liikkumaan monipuolisten leikkien ja pelien parissa. Luvassa on muun muassa palloilua, labyrintti, jousiammuntaa, luonnossa liikkumista, frisbeegolfia sekä tiimityöskentelyä. Tärkeimpänä on kuitenkin yhdessä tekeminen ja oleminen, jolle on tarjolla rutkasti aikaa viikonlopun aikana. Leiriohjaajina toimivat Oona Sydänmaa ja Leevi Perkiö. Tervetuloa nauttimaan kesän siisteimmästä leiristä!

Koko perheen liikuntatapahtuma Milosports 12.8

Milosports 2023 koko perheen liikuntatapahtuma, joka järjestetään 12.8.2023 Ankkapurhan kulttuuripuistossa. Tapahtumassa kilpaillaan neljässä eri sarjassa: haastesarjassa, hupisarjassa, perhesarjassa sekä lastensarjassa. Kilpailun idea on suunnistaa joukkueena rata, jonka aikana on erilaisia yllätystehtäviä. Sarjoissa liikkumistavat ja matkat vaihtelevat, mutta pääasiana on yhdessä tekeminen ja liikkuminen luonnossa. Kilpailun lisäksi tapahtuma tarjoaa kokopäiväisen nautinnon, sillä tapahtuma-alueelta löytyy ravintola, kahvila, myyntipisteitä, liikunta-aktiviteettejä sekä musiikkia. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin! Toivotamme kaikki ilolla osallistumaan ikimuistoiseen liikuntapäivään!

Liikuntakerhotoiminta

MILO järjestää matalan kynnyksen liikuntakerhotoimintaa 3-14-vuotiaille lapsille Inkeroisissa, Myllykoskella ja Sippolassa. Liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti tutustuen uusiin leikkeihin ja peleihin. Tavoitteena on nauttia liikkumisesta ja saada onnistumisen kokemuksia. Liikuntakerhon sisällössä huomioidaan lasten taidot sekä toiveet. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavarusteet, juomapullon sekä reipasta mieltä. Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!