LIIKUNTAKERHOT

Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta MILO:n kerhoissa! Kerhoissa liikutaan monipuolisesti uusien sekä tuttujen leikkien ja pelien parissa. Tavoitteena on nauttia liikkumisesta ja saada onnistumisen kokemuksia. Liikuntakerhojen sisällössä huomioidaan lasten taidot sekä toiveet.

VASTUUOHJAAJAT

  • Myllykoski: Miro Timoska, puh. 045-848 9338
  • Sippola 9-14v: Iiris Häkkinen, 045-171 4144
  • Sippola 3-5v ja 6-8v: Viivi Perkiö, puh. 040-650 3325
  • Kaipiainen: Viivi Perkiö, puh. 040-650 3325
  • Inkeroinen: Viivi Perkiö, puh. 040-650 3325

HINTA

20€/kuukausi + jäsenmaksu 25€/vuosi tai perhejäsenyys 40€/vuosi (perhejäsenyys kattaa koko perheen jäsenyyden) Liikuntakerho laskutetaan kerran kuukaudessa sähköpostitse. Jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen kerhomaksun yhteydessä.

Haluatko osallistua kerho- sekä jalkapallotoimintaan? Kerho- ja jalkapallotoimintaan voi osallistua yhteisellä kuukausimaksulla, joka on 30€/kuukausi. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen sivun alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen sitoo aina kuukaudeksi kerrallaan. Kerhon lopettamisesta tai tauosta ilmoitetaan välittömästi sähköpostitse liikuntaseuramilo@gmail.com. Muussa tapauksessa laskuttaminen jatkuu normaalisti.

VARUSTEET

Mukaan kerhoihin tarvitsee liikuntaan sopivan varustuksen sekä juomapullon. Ulkokaudella suosittelemme päähineen ja aurinkorasvan käyttöä. Sisäkaudella salissa liikutaan joko paljasjaloin, sisäpelikengissä tai tossuissa.

POISSAOLOT

Huoltajien velvollisuus on ilmoittaa mahdollisista poissaoloista oman kerhon vastuuohjaajalle puhelimitse tai kerhon WhatsApp-ryhmässä.

TIEDOTTAMINEN

Kerhojen muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse sekä kerhojen Whatsapp-ryhmissä. Voit liittyä oman kerhosi ryhmään linkin kautta.

Myllykosken ryhmä: https://chat.whatsapp.com/CsQQY32YVSSLSi8ewyc7j3

Inkeroisten ryhmä: https://chat.whatsapp.com/CEPeYFSDGV36ey7gReYrKv

Sippolan ryhmä: https://chat.whatsapp.com/GAP8ObqkYk87zNOuSgj6sO

Kaipiaisten ryhmä: https://chat.whatsapp.com/KrcpC8QUCInGt2yUrCf4ir