MILO on keväällä 2022 perustettu liikuntaseura. Seuran perustaminen lähti liikkeelle kahden nuoren aikuisen ajatuksesta, että olisi mahtavaa järjestää erilaisia liikuntamahdollisuuksia lapsille ja nuorille, miksei vanhemmillekin. Etenkin kaupungin reuna-alueille, missä liikuntatoiminnan järjestäminen on rajallista resurssien takia. Mielestämme jokaisella lapsella on oikeus liikuntaan ja liikkumattomuus ei saisi ainakaan jäädä kiinni siitä, että matalan kynnyksen liikuntatoimintaa ei järjestetä tarpeeksi. Meidän tavoitteemme on välittää, että liikunta on hauskaa ja opettavaista ja jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan nauttia liikkumisesta.

Seuran arvot

Ilo

"Urheilijan tärkeimmät lihakset ovat poskilihakset." Toimintamme tavoite on innostaa kaikenikäisiä liikkujia ja välittää liikunnan iloa. Tärkeintä on nauttia liikkumisesta ja pitää hauskaa. 

Monipuolisuus

Haluamme tarjota monipuolista toimintaa. Monipuolisuudella ylläpidämme liikkumisen mielekkyyttä sekä mahdollistamme hyvän pohjan mille tahansa lajiharjoittelulle. 


Yhdenvertaisuus

Kaikilla seurassa on mahdollisuus toimia omana itsenään. Pyrimme edistämään tasa-arvoisia mahdollisuuksia ja puutumme välittömästi havaitsemaamme syrjintään.


Seuran takana olevat henkilöt
Moikka! 

Olen Oona Sydänmaa ja olen 22-vuotias. Monelle varmaankin jo tuttu, sillä olen häärinyt seurassa perustamisesta lähtien. Työtehtäviini kuuluu oikeastaan kaikki maan ja taivaan väliltä. Tällä hetkellä aikani kuuluu suurimmaksi osaksi elokuussa järjestettävän tapahtuman suunnitteluun sekä soveltavan liikunnan kerhojen ohjaamiseen. Seuratyön ohessa opiskelen yhteiskuntatutkimusta Tampereella sekä pelaan jalkapalloa Tampere Unitedin naisissa. Lisäksi työskentelen kerran kuukaudessa lastensuojelun lomittajana. Minulle seuratyössä on tärkeintä kehittää toimintaa kaikille avoimeksi ja sitä kautta ehkäistä syrjintää sekä eriarvoisuutta liikunnan avulla. Toivotan kaikki tervetulleiksi seuraamaan MILO:n matkaa kohti kaikkien ikäryhmien liikuttajaksi!

Morjesta vaan kaikille! 

Nimeni on Leevi Perkiö ja olen 22-vuotias. Monet seuramme toiminnassa mukana olleista on varmasti törmännyt minuun jossakin vaiheessa. Olen Oonan tavoin ollut mukana perustamassa seuraa aina alusta tähän päivään saakka. Tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu oikeastaan kaikki. Lähinnä elokuussa oleva tapahtuma, vasta startanneet liikuntakerhot ja soveltava liikunta ovat olleet viime aikoina eniten työn alla. Lisäksi pähkäilen jonkin verran seuran hallinnollisten asioiden kanssa yhdessä kirjanpitäjämme kanssa. Seuratyön lisäksi työskentelen lastensuojelun lomittajana. Ensi syksynä saattaisi olla mahdollisesti myös luvassa paluu koulun penkille. Omaa liikuntataustaa löytyy esimerkiksi jalkapallon parista. Olen myös kokeillut monia muita lajeja ja harrastuksia, joitakin enemmän ja joitakin vähemmän. Omaan harjoittelufilosofiaani kuuluu ehdottomasti monipuolisuus ja sitä haluamme myös hyödyntää itse seuran tapahtumissa ja aktiviteeteissa. Vuosi 2023 tuo mukanaan paljon monipuolisemman kattauksen erilaista toimintaa verrattuna viime vuoteen. Toivotan siis kaikki tervetulleiksi seuran tuleviin tapahtumiin. Tehdään tästä yhdessä kaikkien oma liikuntaseura!

Moikka!

Nimeni on Iida Ahonen ja olen 19-vuotias nuori aikuinen. Opiskelen tällä hetkellä Suomen Urheiluopistossa viimeistä vuotta liikunnan ohjauksen perustutkintoa. Valmistun muutaman kuukauden kuluttua liikuntaneuvoja nimikkeellä. Laji taustaa minulla on yleisurheilusta ja tällä hetkellä kuntosalilla treenaaminen kuuluu arkeeni! Minulla on jo paljon kokemusta lasten- ja nuorten liikunnan ohjaamisesta. Olen ollut harjoitteluissa mm. kouluilla sekä yleisurheiluseurassa.
Olen energinen ja uusia ideoita omaava ohjaaja. Haluan ohjaajana päästä luomaan jokaiselle onnistumisen tunteita ja lisätä jokaisen intoa liikuntaa kohtaan! Työskentelen Liikuntaseura MILO:ssa liikunnanohjaajana ja vastaan myös sosiaalisesta mediasta. Tervetuloa mukaan!