Milo on keväällä 2022 perustettu liikuntaseura. Seuran perustaminen lähti liikkeelle kahden nuoren aikuisen ajatuksesta, että olisi mahtavaa järjestää erilaisia liikuntamahdollisuuksia lapsille ja nuorille, miksei vanhemmillekin. Etenkin syrjäkylille, missä liikuntatoiminnan järjestäminen on rajallista resurssien takia. Mielestämme jokaisella lapsella on oikeus liikuntaan ja liikkumattomuus ei saisi ainakaan jäädä kiinni siitä, että matalan kynnyksen liikuntatoimintaa ei järjestetä tarpeeksi. Meidän tavoitteemme on välittää, että liikunta on hauskaa ja opettavaista ja jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan nauttia liikkumisesta.

SEURAN ARVOT

Positiivisuus

"Urheilijan tärkeimmät lihakset ovat poskilihakset." Toimintamme tavoite on innostaa kaikenikäisiä liikkujia ja välittää liikunnan iloa. Tärkeintä on nauttia liikkumisesta ja pitää hauskaa. 

Monipuolisuus

Haluamme tarjota monipuolista toimintaa. Monipuolisuudella ylläpidämme liikkumisen mielekkyyttä sekä mahdollistamme hyvän pohjan mille tahansa lajiharjoittelulle. 


Yhdenvertaisuus

Kaikilla seurassa on mahdollisuus toimia omana itsenään. Pyrimme edistämään tasa-arvoisia mahdollisuuksia ja puutumme välittömästi havaitsemaamme syrjintään.


Oona Sydänmaa

Nimeni on Oona Sydänmaa ja olen 22-vuotias. Olen harrastanut liikuntaa pienestä pitäen monipuolisesti ja maastohiihdossa kilpailin useamman vuoden. Innostun kaikenlaisesta liikunnasta mutta erityisesti luonnossa liikkuminen on mieluista. Hyvinvoinnin lisäksi olen kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä.

Minulta löytyy työkokemusta lasten ja nuorten parissa koulusijaisuuksien kautta ja olen työskennellyt jalkapallon parissa juniorivalmentajana pari vuotta. Lisäksi toimimme Leevin kanssa lomaperheenä.

Haluan, että seuramme toiminnassa kaikki saavat kokea onnistumisia ja jokainen lähtee kotiin hymy huulilla. Minulle on tärkeää kohdata kaikki liikkujat tasapuolisesti ja pyrkiä huomioimaan jokainen yksilöllisesti. 

Toivotan kaikki tervetulleiksi seuraamaan liikuntaseuramme matkaa!

"Oona on väsymätön energiapaketti, joka jakaa positiivista energiaansa myös muille. Oonan kanssa on mahtava työskennellä ja hän ottaa aina muut huomioon parhaansa mukaan. Oonan kanssa ei aika käy tylsäksi, sillä hän keksii aina jotakin uutta ja jännää ympärilleen." - Leevi

Leevi Perkiö

Olen Leevi Perkiö. Olen 22-vuotias kouvolalainen nuori aikuinen. Intohimoni on aina ollut ja tulee aina olemaan jalkapallo. Aloitin jalkapallon pelaamisen noin 6-vuotiaana Kouvolan Susien pallokoulussa. Tällä hetkellä edustan Myllykosken Palloa, jossa alkaa pian neljäs kauteni. Jalkapallon lisäksi olen aina pitänyt monipuolisesta liikunnasta. Oikeastaan kaikki liikuntaan liittyvä on lähellä sydäntäni, mutta erityisesti kesäiset vaellukset ovat nousseet ehdottomiin lemppareihini.


Toivotan kaikki tervetulleeksi Iloa liikkumiseen -kesäleireille! Odotan, että kesän leireistä tulee hyvä muisto lapsille, vanhemmille ja myös meille vetäjille. Leirillä tulee olemaan paljon onnistumisen ja ilon tunteita, vauhtia ja hulvattomia tilanteita. Toivottavasti jokainen pääsee nauttimaan kesästä meidän kanssa, sillä yhdessä saamme lisää iloa liikkumiseen!


"Leevin yksi parhaimmista ominaisuuksista on kyky ajatella boksin ulkopuolelta. Leeviltä löytyy aina pilkettä silmäkulmasta ja hän on lähes aina valmis hyppäämään uusiin tempauksiin. Leevin seurassa on helppo olla ja häneen voi luottaa asiassa kuin asiassa." - Oona