Harrastefutiksen mahdollistaa Kemas Oy

MILO:N HARRASTEFUTIS 6.2.2024 ALKAEN

Harrastefutis on matalan kynnyksen jalkapallotoiminta, jossa pelaajat pääsevät kehittämään fysiikkaa sekä jalkapallon lajitaitoja pelien, leikkien ja ennen kaikkea ilon kautta. Harjoitukset suunnitellaan kehittävästi lasten oppimista tukien. Harrastefutis on loistava mahdollisuus päästä liikkumaan yhdessä jalkapallosta nauttien!

KENELLE?

Harrastefutis on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille. Aiempaa laji- tai liikuntataustaa ei vaadita.


HARJOITUKSET

Tiistaisin kello 15.15-16.30 Saviniemen palloiluhalli

Torstaisin kello 16.00-17.00 Saviniemen koulu


HARJOITUSKAUSI

Kevät 6.2-9.5.2024 (sisäkausi)

Kesä 14.5-26.9.2024 (ulkokausi)

Syksy 1.10-28.11.2024 (sisäkausi)


Kesätauko 2 viikkoa (24.6-7.7.2024).

Ei harjoituksia talvi- ja syyslomilla.


VARUSTEET

Palloiluhallissa ja koulussa sisäliikuntavarustus. Huomioithan, että palloiluhalli voi olla hieman viileä, joten kannattaa olla vähintäänkin pitkähihainen mukana. Palloiluhallissa jalkineina lenkkarit tai nappikset. Saviniemen koulussa sisäpeli- tai vaaleapohjaiset lenkkikengät. Molempiin harjoituksiin mukaan juomapullo. Säärisuojat ovat suositeltavat.


HINTA

25€/kuukausi + jäsenmaksu 25€/vuosi tai perhejäsenyys 40€/vuosi (perhejäsenyys kattaa koko perheen jäsenyyden). Kuukausimaksu laskutetaan kuun lopulla sähköpostitse. Jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä. Lasku veloitetaan niin kauan, kunnes ilmoitat lopettamisesta tai tauosta. 

Haluatko osallistua kerho- sekä jalkapallotoimintaan? Kerho- ja jalkapallotoimintaan voi osallistua yhteisellä kuukausimaksulla, joka on 30€/kuukausi. 

Huomaathan, että jalkapalloharrastukseen on mahdollista hakea tukea taloudellisesti haastavissa tilanteissa: Taloudellista tukea jalkapalloharrastukseen.


TIEDOTUS

Jalkapallotoiminnasta tiedotetaan sähköpostitse sekä Whatsapp-ryhmässä. Whatsapp-ryhmään voi liittyä seuraavasta linkistä: https://chat.whatsapp.com/KO3fQZI8FfUEZKO49D27Kk.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään alla olevan lomakkeen kautta. Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa!