TULE MEILLE TÖIHIN

Liikuntaseura MILO hakee ohjaajaa ja apuohjaajaa viikoittaisille liikuntakerho -ja harrastejalkapallotunneille Kouvolaan.


Liikuntaseura MILO järjestää viikoittaista liikuntakerho- ja harrastejalkapallotoimintaa Kouvolan alueella. Toiminnan tavoitteena on järjestää monipuolista matalan kynnyksen liikuntatoimintaa lapsille ja nuorille. Tarkemmin ryhmistä ja aikatauluista voi lukea Liikuntakerhot ja Jalkapallo -sivuilta. 


Etsimme ohjaajaa ja apuohjaajaa viikoittaiseen toimintaamme. Mahdollisuus on työskennellä 0-16 tuntia viikoittain sopimuksen mukaan. Tarkempi tuntimäärä sovitaan yksilöllisesti. Ohjaajilta vaaditaan innostavaa asennetta ja kiinnostusta lasten liikunnan kehittämistä kohtaan. Vastuuohjaajilta odotamme vähintään 17-vuoden ikää ja apuohjaajilta vähintään 14-vuoden ikää. Rikosrekisteriote vaaditaan kaikilta täysi-ikäisiltä. Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja liikunnan ohjauksen parissa katsotaan hyödyksi. 


Hae mukaan alla olevan hakemuksen kautta! Tarkempia lisätietoja voi kysellä sähköpostitse liikuntaseuramilo@gmail.com tai puhelimitse 040-1534327, Oona Sydänmaa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse. Paikat täytetään 7.3 alkaen tai heti sopivien henkilöiden löydyttyä.