TULE MEILLE TÖIHIN

Liikuntaseura MILO hakee vastuuohjaajia ja apuohjaajia viikoittaisille liikuntakerho -ja harrastejalkapallotunneille Kouvolaan.


Liikuntaseura MILO järjestää viikoittaista liikuntakerho- ja harrastejalkapallotoimintaa Kouvolan alueella. Toiminnan tavoitteena on järjestää monipuolista matalan kynnyksen liikuntatoimintaa lapsille ja nuorille. Tällä hetkellä toimintaa järjestetään Myllykoskella, Inkeroisissa, Sippolassa ja Kaipiaisissa. Syyskuun aikana seura aloittaa uutta liikuntakerhotoimintaa myös Jaalassa ja Elimäellä. Tarkemmin ryhmistä ja aikatauluista voi lukea Liikuntakerhot ja Jalkapallo -sivuilta. 

Etsimme vastuuohjaajia ja apuohjaajia viikoittaiseen toimintaamme, sekä syyskuussa alkavaan toimintaan. Mahdollisuus on työskennellä 0-10 tuntia viikoittain sopimuksen mukaan. Tarkempi tuntimäärä sovitaan yksilöllisesti. Ohjaajilta vaaditaan innostavaa asennetta ja kiinnostusta lasten liikunnan kehittämistä kohtaan. Vastuuohjaajilta odotamme vähintään 17-vuoden ikää ja apuohjaajilta vähintään 14-vuoden ikää. Rikosrekisteriote vaaditaan kaikilta täysi-ikäisiltä. Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja liikunnan ohjauksen parissa katsotaan hyödyksi. 

Hae mukaan alla olevan hakemuksen kautta! Tarkempia lisätietoja voi kysellä sähköpostitse liikuntaseuramilo@gmail.com tai puhelimitse 040-1534327, Oona Sydänmaa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse. Paikat täytetään 5.8 alkaen tai heti sopivien henkilöiden löydyttyä.