Liity jäseneksi

Jäsenmaksuilla katamme toimintamme kuluja, kuten tilavarauksia, välineistöä, vakuutuksia ja tapahtumakustannuksia.

Kannatusjäsen  minimi 20€/vuosi

Kannatusjäsenenä haluat kannustaa ja tukea seuran toimintaa. Kannatusjäsenenä voit edistää toimintaa yksilönä, yhteisönä tai yrityksenä. Kannatusjäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa. Kannatusjäsen saa halutessaan seuran verkkosivuille nimen tai logon. Kannatusjäsenyyteen ei sisälly jäsenetuja. Kannatusjäsenmaksu lähetetään sähköpostitse kerran vuodessa.

Jäsen  25€/vuosi

Jäsenenä pääset vaikuttamaan konkreettisesti seuran toimintaan. Olet myös oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenmaksu lähetetään sähköpostitse kerran vuodessa. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa.

Perhejäsenyys  40€/vuosi

Perhejäsenyys kattaa koko perheen jäsenyyden ja jäsenedut. Kirjaa ilmoittautumisen yhteydessä koko perheen nimet. Jäsenmaksu lähetetään sähköpostitse kerran vuodessa. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa.


Jäsenedut

Jäsenemme saavat -20% Nallewearin verkkokaupan tuotteista sekä -10% St1 Myllykosken ScanBurgerin aterioista sekä Kotipizzan pitsoista. Lisäksi jäsenillämme on alennettu hinta seuran järjestämissä tilaisuuksissa tapahtumasta riippuen ja yli 15-vuotiaat voivat vaikuttaa seuran toimintaan.

Ilmoittaudu jäseneksi