Iloa liikkumiseen -yöleirit

TERVETULOA ILOA LIIKKUMISEEN -YÖLEIREILLE ANKKAPURHAAN!

Tänä vuonna järjestämme ensimmäistä kertaa ikinä Iloa liikkumiseen -yöleirit yhteistyössä Anjalan Nuorisokeskuksen kanssa. Leirit ovat suunnattu 2014-2009 vuonna syntyneille lapsille. Leireillä pääsemme nauttimaan Ankkapurhan upeista puitteista sekä aktiviteeteistä. Luomme leirikokonaisuudet, jossa kaikki otetaan huomioon ja jokainen saa loistaa omana itsenään. Leireillä pääsemme liikkumaan monipuolisten leikkien ja pelien parissa. Luvassa on muun muassa palloilua, labyrintti, jousiammuntaa, luonnossa liikkumista, frisbeegolfia sekä tiimityöskentelyä. Tärkeimpänä on kuitenkin yhdessä tekeminen ja oleminen, jolle on tarjolla rutkasti aikaa viikonloppujen aikana. Leiriohjaajina toimivat Oona Sydänmaa ja Leevi Perkiö. Tervetuloa nauttimaan kesän siisteimmistä leireistä!

PAIKKA

Leiri 1 Anjalan Nuorisokeskus 7.-9-7 (peruttu)

Leiri 2 Anjalan Nuorisokeskus  28.-30.7 (täynnä)

AIKA

Leirit alkavat perjantaina kello 14.00 ja päättyvät sunnuntaina kello 12.00.

HINTA

180€ (Jäsenille 165€)

Hinta sisältää:

  • Majoituksen 2 yötä (Hinta ei sisällä liinavaatteita)
  • Ruokailut (perjantaina: päivällinen ja iltapala, lauantaina: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, sunnuntaina: aamupala ja lounas)
  • Ohjauksen ja leiriaktiviteetit
  • Vakuutuksen

LEIRIMAKSU

Leirimaksu suoritetaan viimeistään 1 viikko ennen leirin alkua. Ohjeet maksuun tulevat sähköpostilla. Peruutukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua (myöhemmin lääkärintodistuksella) muutoin leirihinnasta laskutetaan 50 %.

MAJOITUS

Leirillä majoitutaan Ankkapurhan majoitustiloissa. 

VAKUUTUS

Leirihintaan sisältyy osallistujan tapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa seuran varsinaisella leiriajalla sekä siihen välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Leirin toteutuminen vaatii vähintään 10 osallistujaa ja ryhmän maksimikoko on 24 lasta. Lisätiedot sähköpostitse liikuntaseuramilo@gmail.com tai puhelimitse +358 40 5801544 (Leevi Perkiö). 

Huomio! Lomakkeen lähetyksen jälkeen selain ilmoittaa tietojen onnistuneesta lähetyksestä. Sähköpostiin ei tule erillistä vahvistusviestiä.